windosgr.gif (5180 bytes) hcclogo.gif (1887 bytes) eMailing 2000-07 (html)
Een gratis service voor leden van de
HCC DOS gebruikersgroep
 
 
 
 
  1. Waar is de WinDOS/ stand?
  2. Gratis koffie voor DOSgg leden!
  3. Preview van de gratis CDROM
  4. Website voor laatste nieuws
  5. Aanmelding leden
  6. Tenslotte
WinDOS/ stand tijdens HCCdagen 2000
De voordelen voor DOSgg leden

Snel navigeren: klik op onderwerpen hiernaast

 

 

Terwijl u dit leest, zijn er waarschijnlijk al een aantal WinDOS/sers bezig met de standopbouw. Want dat begint al op donderdagmorgen. In een voorgaande eMailing hebben wij u al informatie gegeven over de activiteiten op de WinDOS/ stand. Wij willen u nog een keer wijzen op de voordelen die u daar halen kunt als u al DOSgg lid bent.

Neem uw HCC ledenpas mee. Als daar "DO" op staat bent u al lid van de DOSgg.
Anders kunt u snel lid worden!

Waar is de WinDOS/ stand?

Bij binnenkomst van de HCC-dagen (Hal 10) lopen DOSgg-leden ietwat schuin naar links voor een gratis kopje koffie met koekje en de gratis CDROM. U vindt ons op stand nummer 10B010, dat is vooraan tussen de paden 10B en 10C. Zie voor een kaartje pagina 24 van HCCdagen 2000 bijlage bij Computer!Totaal december 2000.

Indien u eerst liever de nog rustige commerciele markt over wilt lopen, zien wij u later op de dag.

Voor de zekerheid: de koffie en CDROM zijn gratis en alleen voor DOSgg-leden.

terug

 
 

Preview van de gratis CDROM

De DOSgg leden kunnen op de WinDOS/ stand hun gratis CDROM afhalen. Dat wil zeggen: zolang de voorraad strekt. Neem uw HCC ledenpas mee. Wij kunnen dan registreren wie al een gratis CDROM heeft gekregen. Let wel: alleen tijdens de HCCdagen op onze stand. Wij sturen de CDROM dus echt niet op per post, wij willen juist graag dat u langs komt.

De gratis CDROM is een extra-editie van de gratis CDROM die 6x per jaar bij ons magazine SoftwareBus wordt meegezonden. Wij willen u een idee te geven van wat onze abonnees elke twee maanden in hun brievenbus vinden.

De software redacteuren van WinDOS/ hebben net hun keuze gemaakt en de CDROMs komen vers van de pers (zijn misschien nog warm). Kortom, de inhoud is heel recent.

Op deze CD-ROM hebben we een Linux-distributie (Armed) opgenomen die vanuit Windows te installeren en naderhand op te starten is; onze abonnees hebben eerder dit jaar al keus kunnen maken uit enkele andere (recentere) distributies. Om dit omvangrijke pakket te kunnen plaatsen hebben we het 'ingepakt' moeten laten; met een van de unzippers die u ook op dit schijfje aantreft pakt u het uit.

We nemen elke twee maanden de nieuwste versies op van alle belangrijke Internet-browsers. Ook vinden onze abonnees hier telkens de nieuwste updates voor de meestgebruikte antivirus-software. Vanwege ruimtegebrek hebben we de rubriek Internet-browsers op deze keer moeten beperken tot de nieuwste versie 5.5 (Nederlands) van Microsofts Internet Explorer. De rubriek antivirus-software is om dezelfde reden komen te vervallen.

Onze grootste groep gebruikers treft daarvoor in de plaats op dit plaatje een keus aan uit de leukste spellen die recent voor Windows 9x verschenen zijn. Veel plezier!

Voor de die-hards .... eh, hardware fanaten, hebben we deze keer een groot aantal test en tune-up programma's opgenomen. Handig! Ook is een CDR diagnostic tool opgenomen. Die goedkope CDR's die u op de beurs kocht hoeven dus voor u geen geheimen meer te hebben.

O ja: mocht u na het lezen en bekijken van magazine en CD-ROM een abonnement willen, dan kan dat: het menu heeft daarvoor een optie. En voor de (WinDOSgg-leden-)prijs (fl. 35 per jaar) hoeft u het niet te laten....

terug

 
 

Website voor laatste nieuws

De WinDOS/ website zal het laatste nieuws brengen. Surf er heens heen!

terug

 
 

Aanmelding leden

U kunt zich aanmelden op de WinDOS/ website.

Maar natuurlijk ook op onze stand tijdens de HCCdagen. Neem dus gerust uw buurman mee. Misschien wil hij direct lid worden en krijgt dan naast zijn koffie, koekje en CDROM ook nog de mogelijkheid om een halfjaar lang gratis ons tijdschrift SoftwareBus met CDROM te ontvangen.

terug

 
 

Tenslotte

De WinDOS/ eMailings krijgt u als DOSgg-lid van tijd tot tijd automatisch toegestuurd. Doe dus niets.
Vrienden en kennissen kunnen deze ook gratis krijgen door een (leeg) e-mailtje te zenden aan zendmailing@doge.nl.
Als u geen prijs (meer) stelt op deze eMailings, stuur dan een leeg e-mailtje aan geenmailing@doge.nl.
(Het kan voorkomen dat u er toch nog enkele ontvangt; de 'list-server' is namelijk nog in opbouw bij de HCC).

U hebt suggesties of opmerkingen? Misschien overweegt u om toe te treden tot het WinDOS/ kader?
Stuur dan een e-mail bericht aan voorz@doge.nl

.

terug

 
Henk van Andel
Voorzitter HCC DOS gebruikersgroep