eMailing 2002-2
Een gratis service voor leden van de
HCC DOS gebruikersgroep


16 februari: DOSgg bijeenkomst in De Bilt.(eMailing met info over enkele dagen)

GigaDisk nog verkrijgbaar.

Klik op onderwerp hiernaast
om snel te navigeren.

 


DOSgg-Gebruikersdag op 16 februari in De Bilt

Op deze dag treft u onder andere aan:

  • Infobalie en VraagBaak DOSgg
  • Lezingen over Tips en Trucs voor Word en over Webpagina's maken
  • Workshops voor Videobewerking en voor Fotobewerking (onder Windows en Linux)
  • Vrijmarkt om uw overtollige computerspullen te verkopen (of weg te geven?)
  • De WinDOS/ GigaDisc 2002 is er te koop voor € 2,50 - indien nog voorradig

Zoals u van ons gewend bent, kunt u over enkele dagen een uitgebreidere eMailing over de bijeenkomst verwachten met daarin het laatste nieuws.

Top


WinDOS/ GigaDisc 2002 kreeg Giga-ntische belangstelling

U hebt natuurlijk al gehoord van de WinDOS/ GigaDisc 2002. Een DVD-ROM vol met interessante programma's en informatie, samen zo'n 4,7 gigabyte, oftewel de inhoud van ca 7 CD-ROMs. De eerste persing was 12.000 stuks. Deze zijn inmiddels uitgereikt aan DOSgg leden die onze stand op de HCCdagen bezochten en gratis aan de SoftwareBus-abonnees toegezonden.

De gigantische belangstelling voor de WinDOS/ GigaDisc 2002 hadden we niet goed ingeschat. Dit leidde tot lange wachtrijen op de HCCdagen. Bovendien hebben veel leden nog snel een abonnement geboekt op SoftwareBus. Gevolg: we kwamen DVD-ROMs te kort. We hebben een beperkt aantal laten bijpersen om aan de gewekte verwachtingen te kunnen voldoen. We hebben er ook wat extra laten persen, zodat degenen die niet op de HCCdagen konden komen of (nog steeds) geen abonnement op SoftwareBus hadden ook nog tevreden konden worden gesteld, zij het tegen een kleine vergoeding.

U kunt -zolang de voorraad strekt- op de volgende manieren nog een exemplaar bemachtigen:

Bestellen per e-mail; de kosten bedragen € 4,-- per stuk incl. porto; dit kan uitsluitend voldaan worden dmv een eenmalige incasso-opdracht. Klik hier om naar het bestelformulier gaan.

U kunt ook de gok wagen door te wachten tot onze landelijke bijeenkomst op 16 februari en de WinDOS/ GigaDisc 2002 afhalen voor € 2,50. Wij kunnen niet garanderen dat deze dan nog beschikbaar is.

Top


Problemen GigaDisc 2002?

Er staat werkelijk gigantisch veel op. Onze eerste DVD-ROM bracht het er door de tijdsdruk niet helemaal zonder kleerscheurtjes af. De meest gemelde problemen zijn:

  • Enkele programma's zijn niet via de vernieuwde menustructuur bereikbaar.
  • Enkele programma's staan niet of niet op de juiste plaats op de DVD-ROM.
  • Hoe om te gaan met de Linux en de PalmOS software.
  • Work around voor het installeren van Mandrake Linux.

Bijna allemaal zijn dit kleinigheden die u gemakkelijk kunt oplossen. Als u problemen ondervindt, kijk dan eerst op www.WinDOS.nl/GigaDisc.html. Mocht dat niet voldoende zijn, stuur dan een bericht aan dvd@WinDOS.nl

Top


Tenslotte

De eMailings worden gratis toegestuurd aan alle DOSgg leden (voor zover hun e-mail adres bij ons bekend is) en ook aan alle andere geïnteresseerden. Laat dus gerust uw vrienden en kennissen zich opgeven op http://www.windos.nl/emails.html

Als u geen prijs (meer) stelt op de ontvangst van eMailings, of deze dubbel ontvangt, kunt u zichzelf afmelden. U ontvangt dit exemplaar via de server van de DOSgg en u kunt de toezending dus alleen via onze server stoppen. Surf daartoe naar http://www.windos.nl/unsubscribe.html en wis deze eMailing nog niet, maar lees de instructies op die pagina!

  • U hebt suggesties of opmerkingen?
  • Misschien overweegt u om toe te treden tot het kader?
  • Stuur dan een e-mail bericht aan voorz@windos.nl

Terug

 

Henk van Andel
Voorzitter DOSgg