eMailing 2002-3
Een gratis service voor leden van de
HCC DOS gebruikersgroep


  1. De DOSgebruikersdag op 16 februari 2002
  2. DOSgg Infobalie en VraagBaak
  3. Lezingen
  4. Workshops
  5. Vrijmarkt
  6. WinDOS/ GigaDisc wegens succes geprolongeerd
  7. Gebruikersdag in de regio (Eindhoven)
  8. Tenslotte

GigaDisk 2002 nog verkrijgbaar!

16 feb. DOSgg bijeenkomst in De Bilt.

Extra gebruikersdag in Eindhoven

Klik op onderwerp hiernaast
om snel te navigeren.

 

 


De DOSgebruikersdag op 16 februari 2002

Wij verwachten u weer in het H.F. Witte-centrum in De Bilt op zaterdag 16 februari 2002 tussen 10.00 en 16.00 uur. Wij hebben op die dag weer een gevarieerd aanbod! In de grote zaal vindt u onze vaste kern (plus onze gasten: de P2000gg en de Postzegel-gg), daarnaast hebben we een lezingenzaal (vier lezingen) en een workshop-zaal (twee 'herhalende' workshops). En of het nog niet genoeg is: wij bieden ook nog ruimte voor een vrijmarkt, waar u overtollige hardware kwijt kunt

Top


DOSgg Infobalie en VraagBaak

Degenen, die de weg nog niet zo goed weten op onze gebruikersdagen, kunnen terecht bij onze infobalie, waar onze medewerkers u graag verder helpen.

Wij zijn op volle sterkte aanwezig om u te helpen met uw vragen over het werken met de diverse Windows-versies en Linux-distributies, foto- en videobewerking, Internet en e-mail etc. Onze VraagBaak-medewerkers zijn er ook. Schroom niet om uw vragen voor te leggen, want u hebt slechts een paar keer per jaar de gelegenheid om persoonlijk met deze uiterst deskundige vrijwilligers in contact te komen.

Top


Lezingen.

We hebben opnieuw enkele boeiende lezingen, met aansluitend gelegenheid voor vragen en discussie. De lezing over Windows XP wordt twee keer aangeboden, in verband met de verwachte grote belangstelling. Het programma:

  • 10.30 tot 11.15 uur: Tips en trucs bij het werken met Word (beginners), door Kees van der Vlies
  • 11.30 tot 12.15 uur: Windows XP
  • 13.30 tot 14.15 uur: Windows XP
  • 14.45 tot 15.30 uur: Webpagina's maken met Frontpage, door René Suiker

Dit programma is nog niet definitief. Of de lezingen over Windows XP doorgaan is op dit moment nog erg onzeker, maar we zullen in ieder geval voor een goed alternatief zorgen. Raadpleeg kort voor de gebruikersdag het definitieve programma op onze website.

Top


Workshops

Wij bieden u op 16 februari ook de mogelijkheid deel te nemen aan een tweetal, herhalende workshops. Elke workshop duurt ruim een half uur, waarna een nieuwe groep de kans krijgt:

  • 10.00 tot 12.30 uur: workshops Videobewerking met Main Actor (begeleiding: Ton van Doorn)
  • 13.15 tot 15.45 uur: workshops Fotobewerking met The Gymp; onder Linux en Windows (begeleiding: Gerard Oskamp)

Het aantal deelnemersplaatsen is beperkt; dus VOL = VOL! Dit programma is nog niet definitief. Raadpleeg voor alle zekerheid kort voor de gebruikersdag onze website.

Top


Vrijmarkt

Wij bieden u gedurende deze DOSgebruikersdag de gelegenheid uw overtollige computerspullen te verkopen (of weg te geven). Om plaatsgebrek en andere problemen te voorkomen hebben we wel de volgende spelregels ingesteld:

  • de verkoper moet zich van tevoren aanmelden via het secretariaat (wie het eerst komt, het eerst maalt)
  • pas na toewijzing van een plaats mag men een plaats innemen(max. één vierkante meter)
  • de verkoper moet lid zijn van de DOSgg
  • de verkoper is verplicht tot terugname als het artikel door de HCC-Testbank defect is verklaard
  • de verkoper is verplicht niet-verhandelde waar mee terug te nemen.
  • de verkoper is verplicht naam en adres aan de koper te verstrekken.
  • commerciële verkoop is niet toegestaan.
  • de DOSgg kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de verhandelde artikelen.

Top


WinDOS/ GigaDisc wegens succes geprolongeerd

Onder druk van de grote vraag konden we er niet onder uit om 1.000 exemplaren na te laten persen. Zo lang de voorraad strekt, kunt u deze nu ook per post bestellen voor € 4,- door dit formulier op onze website in te vullen.

Het kan nòg goedkoper door een exemplaar op de gebruikersdag op 16 februari aan te schaffen voor € 2,50. U hebt dan twee voordelen: een besparing van € 1,50 en u bezoekt de gebruikersdag. U loopt ook de kans dat de DVD-ROM inmiddels was uitverkocht. Nee, we persen ze niet meer bij.

De WinDOS/ GigaDisc is een DVD-ROM met 4,7 gigabytes aan programma's etc. Een uniek product, waarmee de DOSgg weer eens duidelijk een trend aangaf. U moet er natuurlijk wel een DVD-ROM-drive voor hebben; heel veel PC-bezitters hebben die inmiddels al. Voor alle duidelijkheid nog eens: een CD-ROM-drive en een DVD-speler zijn andere dingen dan een DVD-ROM-drive en waardeloos als u de WinDOS/ GigaDisc wilt gebruiken. Het is maar dat u het weet!

Top


Gebruikersdag in de regio: 16 maart 2002 in Eindhoven

De DOSgg is bezig met vernieuwing. In dat kader gaan we (voorlopig nog als experiment) extra gebruikersdagen organiseren 'elders in het land'. De primeur is voor Eindhoven. Daar zijn wij op zaterdag 16 maart a.s. tussen 10.00 en 16.00 uur. Natuurlijk met nagenoeg ons gebruikelijke aanbod en drie lezingen.

Wij verwachten 'iedereen' uit Zuid-Nederland! Nadere informatie over plaats en programma treft u op onze website www.windos.nl en in een volgende eMailing.

Top


Tenslotte

De eMailings worden gratis toegestuurd aan alle DOSgg leden (voor zover hun e-mail adres bij ons bekend is) en ook aan alle andere geïnteresseerden. Laat dus gerust uw vrienden en kennissen zich opgeven op http://www.windos.nl/emails.html

Als u geen prijs (meer) stelt op de ontvangst van eMailings, of deze dubbel ontvangt, kunt u zichzelf afmelden. U ontvangt dit exemplaar via de server van de DOSgg en u kunt de toezending dus alleen via onze server stoppen. Surf daartoe naar http://www.windos.nl/unsubscribe.html en wis deze eMailing nog niet, maar lees de instructies op die pagina!

  • U hebt suggesties of opmerkingen?
  • Misschien overweegt u om toe te treden tot het kader?
  • Stuur dan een e-mail bericht aan voorz@windos.nl

Terug

 

Henk van Andel
Voorzitter DOSgg


Aanmelding lidmaatschap DOSgg en/of abonnement op SoftwareBus.

De met aangegeven velden moet u invullen, anders wordt het formulier niet verwerkt door de server. De overige gegevens zijn optioneel. U ontvangt zelf een kopie van dit formulier voor uw postvak "verzonden". U hoeft daar verder niets mee te doen, het is alleen een kopie voor uzelf.

Probeer a.u.b. niet dit formulier vauit het voorbeeldvenster in te vullen, maar open eerst het volledige bericht.

 1. Maak uw keuze:
Ik geef mij op als DOSgg-lid. (Gratis indien eerste gebruikersgroep. Anders € 2,27per jaar.)
Ik ben reeds DOSgg-lid en wil nu ook een abonnement op SoftwareBus. (€ 12,- per jaar,)
Ik geef mij op als DOSgg-lid. (Gratis indien eerste gebruikersgroep. Anders € 2,27 per jaar.)
Ik wil tevens een abonnement op SoftwareBus. (€12,- per jaar)
Ik heb reeds een abonnement op SoftwareBus maar wil gaan betalen per incasso.
 2. Deze rubriek alleen en dan VOLLEDIG invullen indien u hierboven hebt aangegeven dat u (ook) een abonnement op SoftwareBus wilt, of wilt gaan betalen per incasso. Zoniet laat u deze rubriek leeg:
Ik machtig hiermee de DOS Gebruikersgroep tot wederopzegging het abonnementsgeld voor SoftWareBus van mijn navolgend rekeningnummer af te schrijven:
Bank/gironummer:
Ten name van:
 3. Uw gegevens: vereist!
E-mail adres:
Voorletters en naam:
Straat en huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
  Telefoon:
HCC Lidnummer:
 4. HCCnet.
Ik wil mij tevens aanmelden voor een gratis internetaccount op HCCNET.