eMailing 2002-4
Een gratis service voor leden van de
HCC DOS gebruikersgroep


Let op!
Locatie gewijzigd!

Klik op onderwerp hiernaast
om snel te navigeren.

 

 


Regionale WinDOS/-dag op 16 maart 2002 in het zuiden.

Naast onze drie 'centrale' gebruikersdagen in De Bilt organiseren wij dit jaar twee extra bijeenkomsten 'in de regio'. In de vorig jaar vastgestelde 'Koersbepaling DOSgg 2001-2005' hebben wij vastgelegd dat wij een experiment zouden starten met jaarlijks twee extra gebruikersdagen in de regio. En wat we beloven, doen we ook!

Wij nodigen onze leden, vooral die uit Zuid-Nederland, uit om ons op zaterdag 16 maart 2002, tussen 10.00 en 16.00 uur te bezoeken in 't Trefpunt te Eindhoven.

Wij beschikken in 't Trefpunt over een grote zaal en een lezingenzaal. In de grote zaal staan onze medewerkers klaar om u (al dan niet zelf zittend achter de PC) wegwijs te maken met zaken als thuis-netwerken, gebruik van e-mail en internet, foto- en videobewerking en werken onder de door ons ondersteunde PC-besturingssystemen Windows (alle versies) Linux etc.

^Top


De gewijzigde locatie: het Trefpunt te Eindhoven

Bij onze eerste aankondiging van deze bijeenkomst in Eindhoven kondigden wij aan dat die zou plaatsvinden in gemeenschapscentrum De Hoeksteen. HELAAS.... Deze accommodatie is onverwacht gesloten, zodat wij moeten uitwijken naar een andere plek. Wij zijn er gelukkig in geslaagd een andere geschikte accommodatie te vinden.

U treft ons op 16 maart in:

't Trefpunt

Belgiëplein 20
Eindhoven

tel: 040-2420410

Op onze website treft u een plattegrond en routebeschrijving, zodat u uw weg naar onze regiobijeenkomst eenvoudig kunt vinden. Ook deze nieuwe plek is goed te bereiken met openbaar vervoer (bus vanaf NS-station Eindhoven)

^Top


Lezingen

In de lezingenzaal hebben we deze dag de volgende drie lezingen, verzorgd door actieve leden van de DOSgg:

11.00 - 12.00 uur 'Werken onder Windows; voor beginners' door Kees van der Vlies

13.00 - 14.00 uur 'Met Mozilla (Linux) op internet' door Marcel Stienstra

14.30 - 15.30 uur 'Werken onder Windows XP', door Christ van Hezik

Regio bijeenkomst in het Noorden

Ook onze leden in Noord- en Oost-Nederland komen wij tegemoet. Wij verwachten u op 2 november 2002 in Zwolle; met een aantrekkelijk programma. Direct vastleggen in uw agenda dus!

^Top

 


Tenslotte

De eMailings worden gratis toegestuurd aan alle DOSgg leden (voor zover hun e-mail adres bij ons bekend is) en ook aan alle andere geïnteresseerden. Laat dus gerust uw vrienden en kennissen zich opgeven op http://www.windos.nl/emails.html

Als u geen prijs (meer) stelt op de ontvangst van eMailings, of deze dubbel ontvangt, kunt u zichzelf afmelden. U ontvangt dit exemplaar via de server van de DOSgg en u kunt de toezending dus alleen via onze server stoppen. Surf daartoe naar http://www.windos.nl/unsubscribe.html en wis deze eMailing nog niet, maar lees de instructies op die pagina!

  • U hebt suggesties of opmerkingen?
  • Misschien overweegt u om toe te treden tot het kader?
  • Stuur dan een e-mail bericht aan voorz@windos.nl

Terug

 

Henk van Andel
Voorzitter DOSgg

 


Aanmelding lidmaatschap DOSgg en/of abonnement op SoftwareBus.

De met aangegeven velden moet u invullen, anders wordt het formulier niet verwerkt door de server. De overige gegevens zijn optioneel. U ontvangt zelf een kopie van dit formulier voor uw postvak "verzonden". U hoeft daar verder niets mee te doen, het is alleen een kopie voor uzelf.

Probeer a.u.b. niet dit formulier vauit het voorbeeldvenster in te vullen, maar open eerst het volledige bericht.

 1. Maak uw keuze:
Ik geef mij op als DOSgg-lid. (Gratis indien eerste gebruikersgroep. Anders € 2,27per jaar.)
Ik ben reeds DOSgg-lid en wil nu ook een abonnement op SoftwareBus. (€ 12,- per jaar,)
Ik geef mij op als DOSgg-lid. (Gratis indien eerste gebruikersgroep. Anders € 2,27 per jaar.)
Ik wil tevens een abonnement op SoftwareBus. (€12,- per jaar)
Ik heb reeds een abonnement op SoftwareBus maar wil gaan betalen per incasso.
 2. Deze rubriek alleen en dan VOLLEDIG invullen indien u hierboven hebt aangegeven dat u (ook) een abonnement op SoftwareBus wilt, of wilt gaan betalen per incasso. Zoniet laat u deze rubriek leeg:
Ik machtig hiermee de DOS Gebruikersgroep tot wederopzegging het abonnementsgeld voor SoftWareBus van mijn navolgend rekeningnummer af te schrijven:
Bank/gironummer:
Ten name van:
 3. Uw gegevens: vereist!
E-mail adres:
Voorletters en naam:
Straat en huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
  Telefoon:
HCC Lidnummer:
 4. HCCnet.
Ik wil mij tevens aanmelden voor een gratis internetaccount op HCCNET.
 

^Top