eMailing 2002-8
Een gratis service voor leden van de
HCC DOS gebruikersgroep


> Leden werven loont
> Hoe werkt het?
> Vertel niet-leden wat zij missen!
> Welkomstgeschenken
>

Aanmelding van nieuwe leden gaat simpel
Download nu meteen de aanmeldingsformulieren!
> Tenslotte

Grote HCC & DOSgg
Ledenwerfactie!

Klik op onderwerp hiernaast
om snel te navigeren.

 


Leden werven loont!

Al rond de 26.000 mensen hebben gekozen voor het lidmaatschap van HCC én DOSgg. HCC wil dit jaar echter groeien van 160.000 naar 225.000 leden en de DOSgg wil meegroeien! Wij zijn er van overtuigd dat ons aanbod voor méér mensen interessant is. En wij willen alle DOSgg-leden, als onze ambassadeurs inschakelen, om die groei (deels) te bewerkstelligen.

En zowel de nieuwe leden als actieve ambassadeurs kunnen rekenen op een fraaie beloning!

Terug


Hoe werkt het?

Heel simpel! U benadert mensen in uw omgeving (privé of werk) en gaat na of ze al lid zijn van HCC en de DOSgg. De kans dat u niet-leden tegenkomt, is nog steeds (te) groot! Onbegrijpelijk eigenlijk, als je ziet wat het lidmaatschap biedt!

Terug


Vertel niet-leden wat zij missen!

Wie zowel lid is van HCC als van de DOSgg (totaal voor € 38,50 per jaar; bij automatische incasso) krijgt immers van:

  • gratis internettoegang en e-mailadres via HCCnet
  • 11 keer per jaar het blad Computer!Totaal
  • gratis toegang tot de jaarlijkse HCC-dagen
  • diverse ledenaanbiedingen
  • het lidmaatschap van de HCC-afdeling in zijn/haar regio
  • de mogelijkheid lid te worden van de vele, uiteenlopende HCC-gebruikersgroepen (rond o.a. besturingssystemen, postzegels, genealogie, beleggen, modelspoorbanen, games)

en bovendien van de DOSgg:

  • lidmaatschap van dé HCC-gebruikersgroep voor beginners én gevorderden, die werken met de diverse versies van Windows, Linux, OS/2 etc.
  • toegang tot de DOSgg-gebruikersdagen (met lezingen en workshops)
  • toegang tot de veelzijdige VraagBaak (helpdesk per e-mail, nieuwsgroep en telefoon)
  • gratis 15 - 20 maal de eMailing, de elektronische nieuwsbrief van de DOSgg
  • recht op een e-mail-subdomein. U maakt zelf net zoveel e-mailadressen als u wilt.
  • mogelijkheid van een abonnement op blad SofwareBus met CD-ROM boordevol SoftwareHits (6 keer per jaar voor € 12,- bij automatische incasso)
  • deelname aan en benutting van platforms (Windows / Linux / videobewerking etc.)
  • internet-aanbod in de vorm van een veelzijdige website, nieuwsgroepen rond diverse thema's etc.

Wie al HCC-lid is, kan kosteloos lid worden van de DOSgg; als hij/zij nog geen lid is van een andere HCC-gebruikersgroep. Wie reeds lid is van een andere HCC-gebruikersgroep, betaalt slechts € 2,27 extra voor het lidmaatschap van de DOSgg!

Meer informatie over de voordelen van lidmaatschap van HCC en de DOSgg treft u op de volgende websites: Hier op www.windos.nl (DOSgg), www.hcc.nl (HCC) en www.hccnet.nl (HCCnet). Per e-mail kunt u een folder over de DOSgg aanvragen bij folder@windos.nl. (Vergeet niet uw postadres te vermelden!)

Gemakkelijker kunnen we het niet maken, wel nóg leuker!

Terug


Welkomstgeschenken

Voor het nieuwe lid, van (zo lang de voorraad strekt!):

het boek Windows voor Senioren (320 pagina's) van Jeroen Teelen. Dat boek is voor jong en oud interessant. In de eerste plaats vanwege de inhoud, die u helder op weg helpt bij het gaan werken met Windows. Maar het is óók een schitterend geschenk, voor uzelf of voor iemand, die nog niet ontdekt heeft dat PC's veel te bieden hebben 'voor alle leeftijden'.

En bovendien van de DOSgg:

De nieuwste DVD-ROM van de DOSgg (GigaDisc 2002 Zomereditie). Op deze DVD-ROM staat ongeveer 4,5 Gigabyte (oftewel: 4.500.000.000 bytes!) aan actuele software. Kijk op de GigaDisc-pagina voor een uitgebreidere inhoudsopgave.

Drie gratis kennismakingsexemplaren van ons blad de SoftwareBus (vol boeiende artikelen) en de CD-Rom SoftwareHits (boordevol actuele, nuttige en leuke programma's). Lees meer op de SoftwareBus-pagina's

Voor de aanbrenger, van de DOSgg:

  • De nieuwste DVD-ROM van de DOSgg (GigaDisc 2002 Zomereditie). Op deze DVD-ROM staat ongeveer 4,5 Gigabyte (oftewel: 4.500.000.000 bytes!) aan actuele software. Kijk op de GigaDisc-pagina voor een uitgebreidere inhoudsopgave.

En dan praten we even niet over het voordeel van de extra mogelijkheden die er ontstaan als u nog méér computerhobbyisten (en mede-leden) in uw omgeving krijgt. Uitwisseling van ervaringen, elkaar helpen, samen naar bijeenkomsten etc. Want de DOSgg is gebaseerd op: vóór leden en dóór leden.

Terug


Aanmelding van nieuwe leden gaat simpel!
Download nu meteen de aanmeldingsformulieren!

U kunt hier kiezen uit twee bestanden in RTF-formaat, die u kunt downloaden. Met (nagenoeg) alle tekstverwerkingsprogramma's kunt u deze formulieren lezen en afdrukken op uw printer.

Omdat documenten in *.RTF indeling erg groot kunnen worden, zijn ze ingepakt want we houden rekening met uw "telefoontikjes". En omdat u niet noodzakelijk over WinZip of soortgelijk programma hoeft te beschikken, staan de formulieren in een zelfuitpakkend bestand.

Download het gewenste bestandje op uw bureablaud. Klik na download op het *.EXE bestand en de inhoud verschijnt ook op uw bureaublad. Het oorspronkelijke *.EXE bestandje kunt u daarna desgewenst wissen.

Formulier NWHCCLID.RTF, hier beschikbaar als zelfuitpakkend *.ZIP bestand, NWHCCLID.EXE is bestemd voor de aanmelding van mensen die nog geen HCC-lid zijn.

Formulier ALHCCLID.RTF, hier beschikbaar als zelf uitpakkend *.ZIP bestand ALHCCLID.EXE is bestemd voor aanmelding van mensen, die reeds HCC-lid zijn, maar nu óók lid willen worden van de DOSgg.

Maar natuurlijk wilt u beide formulieren in één zelf uitpakkend *.ZIP-bstand hebben? Klik daarvoor hier.

De door het nieuwe en het bestaande lid volledig ingevulde formulieren stuurt u in een ongefrankeerde envelop naar:

DOSgg

Antwoordnummer 3909
3940 ZH Wijk bij Duurstede

Maximaal vier weken na ontvangst van uw inschrijving worden de welkomstgeschenken toegezonden.


P.S. Deze unieke actie is tijdelijk (tot 1 juli 2002)!

Top


Tenslotte

De eMailings worden gratis toegestuurd aan alle DOSgg leden (voor zover hun e-mail adres bij ons bekend is) en ook aan alle andere geïnteresseerden. Laat dus gerust uw vrienden en kennissen zich opgeven op http://www.windos.nl/emails.html

Als u geen prijs (meer) stelt op de ontvangst van eMailings, of deze dubbel ontvangt, kunt u zichzelf afmelden. U ontvangt dit exemplaar via de server van de DOSgg en u kunt de toezending dus alleen via onze server stoppen. Surf daartoe naar http://www.windos.nl/unsubscribe.html en wis deze eMailing nog niet, maar lees de instructies op die pagina!

  • U hebt suggesties of opmerkingen?
  • Misschien overweegt u om toe te treden tot het kader?
  • Stuur dan een e-mail bericht aan voorz@windos.nl

Terug

Henk van Andel
Voorzitter DOSgg