eMailing 2002-18
Een gratis service van de HCC DOS gebruikersgroep
www.windos.nl

Kerst- en Nieuwjaarsgroet

Vertraging SoftwareBus 2002-6

Bijeenkomsten in 2003

Verkrijgbaarheid GigaDisc

Ontwikkeling in de breedte

www.windos.nl staat voor u klaar

Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?


De HCC-DOSgg wenst u prettige feestdagen, voorspoed en gezondheid in 2003


Klik op onderwerp hiernaast om snel te navigeren.

 


Kerst- en Nieuwjaarsgroet

Er zit bijna weer een jaar op. Zijn al uw wensen en goede voornemens werkelijkheid geworden?

De DOSgg was weer erg actief. Wij denken dat 2002 voor de DOSgg een geslaagd jaar genoemd mag worden. Daarom willen wij alle vrijwilligers die daaraan bijgedragen hebben van harte namens de leden bedanken voor hun inzet. Mogen we ook in 2003 weer rekenen op jullie?

Wij wensen langs deze elektronische snelweg ook alle leden van de DOSgg prettige feestdagen en een goed nieuwjaar. Voor wat betreft de computerhobby willen we weer een bijdrage leveren. U mag trouwens gerust aangeven wat u van de activiteiten van de DOSgg vond in 2002 en wat u graag anders zou zien in de toekomst; stuur een berichtje aan voorz@windos.nl.

top


Vertraging SoftwareBus 2002-6

Nou ja, eigenlijk was de SoftwareBus niet vertraagd, maar het wachten was op de GigaDisc 2003 WINTER EDITIE. Dat wil zeggen, op de dual layer 8,5 gigabyte versie, waarbij het voor premastering gebruikte programma fouten bleek te bevatten. Al met al ontstond een vertraging van twee weken voor de verzending van de SoftwareBus.

Jammer, de vlekkeloze reputatie van de planning van de SoftwareBus werd daarmee verstoord. Velen werden ongerust over de SoftwareBus of de aangekondigde GigaDisc en hebben navraag gedaan. We hebben in de vorige eMailing de vertraging aangekondigd, maar konden toen nog niet aangeven welke omvang die zou hebben. Nogmaals onze excuses voor de vertraging.

Omstreeks 21 december kan de SoftwareBus bij u aankomen of al aangekomen zijn. Met de 8,5 Gb GigaDisc. Wij hopen dat u daar de komende donkere dagen intensief gebruik van kunt maken.

top


Bijeenkomsten in 2003

Op de volgende dagen organiseert de DOSgg weer de gebruikelijke landelijke WinDOS/- bijeenkomsten in De Bilt:

1 februari

12 april

27 september

U krijgt daarvan uiteraard via Computer!Totaal, de SoftwareBus, op www.windos.nl en in eMailings nog berichten over. Maar als u die nieuwe agenda voor 2003 de komende dagen in gebruik neemt kunt u de bovenstaande dagen vast aantekenen.

Daarnaast komen er weer enkele regionale bijeenkomsten, zijn we weer prominent te vinden op de HCC dagen en zullen we acte de presence geven op bijeenkomsten van andere HCC-groeperingen en diverse evenementen.

top


Verkrijgbaarheid GigaDisc

Niet op onze stand op de HCC dagen geweest? Een jammer genoeg ook (nog) geen abonnee op de SoftwareBus? Dan hebt u geen gratis GigaDisc 2003 WINTER EDITIE ontvangen.

Toch kunt u de 8,5 Gb GigaDisc 2003 WINTER EDITIE nog bemachtigen door deze te bestellen op www.windos.nl. De DOSgg-ledenprijs bedraagt inclusief verzendkosten € 10,-

Er is ook nog een kleine voorraad van de (nog steeds interessante) 5 Gb GigaDisc 2002 ZOMEREDITIE. Ook deze kunt u bestellen; de DOSgg-ledenprijs bedraagt € 6.-

top


Ontwikkeling in de breedte

Al heel lang heeft de DOSgg een aantal Platforms voor specifieke onderwerpen, zoals Windows, Linux, Netwerken, Muziek enzovoort. Een aantal kaderleden houden zich met deze specifieke onderwerpen bezig, zijn als groep te vinden op onze bijeenkomsten en HCC-dagen voor presentaties en zijn ook actief voor bijvoorbeeld artikelen in SoftwareBus, bijdragen aan de SoftwareHits (CD-ROM bij SoftwareBus) en GigaDiscs.

Het bestuur ontwikkelt plannen om het functioneren van de Platforms in 2003 te verbeteren en te verbreden. Er zal daarbij vooral ook gelet worden op de versterking van kruisverbanden met andere WinDOS/-activiteiten.

Ook zal het aantal Platforms worden uitgebreid, waarbij uiteraard gekeken zal worden naar actuele onderwerpen. Een voorbeeld daarvan is het nieuwe Platform DigiFoto. Als u daar interesse voor hebt, kunt u kunt u meer lezen en u aanmelden op www.windos.nl.

top


www.windos.nl staat voor u klaar

Misschien is het goed u nog eens te wijzen op onze website www.windos.nl. Daar vindt u altijd de meest actuele WinDOS/ informatie. Kijk af en toe eens naar deze site of maak daarvan uw homesite in uw browser.

top


Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?

De WinDOS/-eMailings worden gratis toegestuurd aan alle DOSgg leden, voor zover hun e-mail-adres bij ons bekend is. Ook niet-leden kunnen van deze service gebruik maken.

Aanmelden: Laat uw vrienden en kennissen zich gerust opgeven op www.windos.nl/emails.html.

Afmelden: Als u geen prijs meer stelt op de ontvangst van de eMailings, kunt u zichzelf afmelden. eMailings kunnen van twee verschillende plaatsen komen. Dit exemplaar kunt u alleen afmelden op onze eigen server. Surf naar:

Wijzigen: U wilt de eMailing voortaan op een ander e-mail adres ontvangen? Meld u dan af voor het oude adres en meld u daarna aan voor het nieuwe adres.

U hebt problemen met de eMailings? Suggesties of opmerkingen die voor de DOSgg van belang zijn? U overweegt toe te treden tot hetWinDOS/kader?

Stuur dan een e-mail-bericht aan voorz@windos.nl.

 

Henk van Andel
Voorzitter DOS gebruikersgroep

top