eMailing 2003-4
Een gratis service van de HCC DOS gebruikersgroep
www.windos.nl

Regionale gebruikersdag te Zwolle, 22 maart.

Programma in de grote zaal

Programma in de kleine zaal

Hoe komt u er?

Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?

12 april 2003 in De bilt:
  • DOSgg bijeenkomst
  • Jaarvergadering
  • Lezingen
  • Workshops
  • Markt

Klik op onderwerp hiernaast om snel te navigeren.

 


Regionale gebruikersdag te Zwolle, 22 maart

Wij zetten ons experiment voort met twee gebruikersdagen in de regio, naast onze drie reguliere gebruikersdagen in de Bilt. Wij nodigen leden en niet-leden, met name uit Noord- en Oost-Nederland, uit om zaterdag 22 maart 2003, tussen 10.00 en 16.00 uur te komen naar Wijkcentrum Holtenbroek, Beethovenlaan 394 in Zwolle. Wij beschikken in dit centrum over de grote zaal plus een kleine zaal voor lezingen en workshops. Op deze bijeenkomst is ook de HCC-afdeling IJssellanden van de partij.

top


Programma in de grote zaal

In de grote zaal staan onze medewerkers klaar om u (al dan niet zelf zittend achter de PC) wegwijs te maken met zaken als thuisnetwerken, gebruik van e-mail en internet, foto- en videobewerking en werken onder de door ons ondersteunde PC-besturingssystemen Windows (alle versies) Linux etc.

top


Programma in de kleine zaal

In de kleine zaal hebben we deze dag ??n workshop plus twee lezingen, verzorgd door actieve leden:

  • 11.00 - 12.00 uur Workshop: videobewerking met Pinnacle Studio 8
  • 13.00 - 14.00 uur Lezing: 'installatie van Linux op uw PC'
  • 14.30 - 15.30 uur Lezing: 'digitaliseren van oude beelden'

De workshop wordt verzorgd door Ton van Doorn. Ton leert u de principes van het zelf maken van een video-CD/video-DVD en in het bijzonder het maken van een menusysteem voor zo'n CD/DVD. U werkt met tweetallen achter een computer, met het Nederlandstalige programma Studio 8 van Pinnacle. Er is plaats voor 18 deelnemers. Voorinschrijving is niet mogelijk. Dus kom op tijd!

De eerste lezing wordt verzorgd door Johan Holstein. Op heldere wijze geeft hij u inzicht in het installeren van Linux op uw PC, gericht op de meest gebruikte Linux-distributies.

De tweede lezing wordt verzorgd door Herman Schilt, ??n van de leden van het platform DigiFoto. Hij vertelt over wat er komt kijken om oud beeldmateriaal zo goed mogelijk om te zetten in digitale bestanden. Vanzelfsprekend illustreert hij zijn inleiding met beelden, met behulp van een beamer.

top


Hoe komt u er?

Wijkcentrum Holtenbroek is uitstekend bereikbaar.

Openbaar vervoer.
Vanaf station Zwolle neemt u buslijn 6. Uitstappen halte Bachlaan. Vandaar is het ca 4 minuten lopen.

Auto.
Onderstaand routekaartje wijst u de weg vanaf de A-28 uit noordelijke richting.

 

top


Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?

De DOSgg-eMailings worden gratis toegestuurd aan alle DOSgg leden, voor zover hun e-mail-adres bij ons bekend is. Ook niet-leden kunnen van deze service gebruik maken.

Aanmelden: Laat uw vrienden en kennissen zich gerust opgeven op www.windos.nl/emails.html.

Afmelden: Als u geen prijs meer stelt op de ontvangst van de eMailings, kunt u zichzelf afmelden. eMailings kunnen van twee verschillende plaatsen komen. Dit exemplaar kunt u alleen afmelden op onze eigen server. Surf naar www.windos.nl/unsubscribe.html.

Wijzigen: U wilt de eMailing voortaan op een ander e-mail adres ontvangen? Meld u dan af voor het oude adres en meld u daarna aan voor het nieuwe adres.

U hebt problemen met de eMailings? Suggesties of opmerkingen die voor de DOSgg van belang zijn? U overweegt toe te treden tot het DOSgg kader?

Stuur dan een e-mail-bericht aan voorz@windos.nl.

 

Henk van Andel
Voorzitter DOSgg

top