eMailing 2003-8
Een gratis service van de HCC DOS gebruikersgroep
www.windos.nl

>WinDOS/ GigaDisc 2003 ZomerEditie beschikbaar

>Inhoud van de GigaDisc 2003 ZomerEditie

>Spectaculair aanbod filmscanners

>Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?

  • GebuikersDag op 12 april
  • ALV op 12 april
  • Filmscanners na afloop goedkoop
…en…weer een GigaDisc!

Klik op onderwerp hiernaast om snel te navigeren.

 


WinDOS/ GigaDisc 2003 ZomerEditie beschikbaar

De DVD-ROMs GigaDisc van de DOSgg worden door de leden met toenemend enthousiasme ontvangen. Er is goed nieuws: op 12 april is er weer een nieuwe met 4,7 gigabyte aan software. De GigaDisc 2003 ZomerEditie.

Er is nog meer goed nieuws. Als u op 12 april naar onze gebruikersdag in De Bilt komt, kunt u de GigaDisc 2003 ZomerEditie voor de speciale ledenprijs van 4 Euro afhalen. Neem uw HCC-ledenpasje mee.

Ook de voorgaande GigaDiscs 2002 ZomerEditie (zéér beperkt voorradig!) en de 2003 WinderEditie kunt u tegen een speciale ledenprijs afhalen zolang de voorraad strekt.

Bestellen kan ook, via het formulier in deze eMailing. Het wordt dan allemaal wel wat duurder i.v.m. porto en handling. Maar u was toch al van plan om op 12 april te komen!?! Er is een zeer interessant programma en bovendien zien wij u graag op de DOSgg jaarvergadering.

Top


Inhoud van de GigaDisc 2003 ZomerEditie

De GigaDisc is weer voorzien van het inmiddels bekende en op HTML gebaseerde menu. De software is overzichtelijk ingedeeld in rubrieken. Via een zogenaamde boomstructuur – zoals bekend van onder andere de Windows Explorer – surft” u supersnel door dit menu om te vinden wat u zoekt.

De help-functie is deze keer uitgebreid. Vooral de Linux mensen kunnen hier profijt van hebben bij het installeren van Linux programma's. De meeste opgenomen software is overigens voor onze “middle-of-the-road” Windows gebruikers. Daarnaast zoals gezegd ook Linux, maar ook OS/2 en PalmOS.

Evenals op de voorgaande GigaDisc is ook weer een SoftwareHits CD-ROM opgenomen. Deze keer is dat de uitgave 2003-2. Eveneens met de HTML menu-structuur, die overigens in de toekomst ook op alle SoftwareHits toegepast zal worden. SoftwareHits is de gratis CD-ROM bijlage bij ons periodiek SoftwareBus (6x per jaar slechts 12 Euro voor DOSgg-leden). Een abonnement is dus zeker de moeite waard. U kunt het hier aanvragen.

Een overzicht van de rubrieken waarin u de software zult aantreffen:

Antivirus

Bestandsbeheer

Dagelijkse Toolkit

Desktop

Educatie

Games

Grafisch

Huis en Tuin

Internet

Kantoorhulp

Multimedia

Netwerken

Programmeren

Systeem

Utilities

Veiligheid

Wetenschap

Zakelijk

Uitgebreidere informatie vindt u op onze website

Top


Spectaculair aanbod filmscanners

Tijdens de workshop “Scannen van dia's en negatieven”, op onze gebruikersdag op 12 april in De Bilt, maken we gebruik van acht PrimeFilm 1800i scanners. Deze gloednieuwe scanners zijn na afloop van de workshops te koop voor slechts 125 euro per stuk (winkelprijs rond 159 euro!), inclusief de software.

Deelnemers aan de workshops kunnen met voorrang inschrijven op één van deze scanners,door hun bestelling kenbaar te maken via digifoto@windos.nl. Wanneer er meer dan acht belangstellenden zijn, wordt er geloot en komen de overige belangstellenden (eveneens in gelote volgorde) op een reservelijst. U ontvangt tijdig voor de gebruikersdag bericht over de toewijzing.

Ophalen in De Bilt na afloop workshop (geplande tijd: 11.50 uur) tegen contante betaling. Indien een toegewezen scanner niet vóór 13.30 uur is afgehaald, komen aanwezige gegadigden (allereerst in volgorde van de reservelijst) in aanmerking voor de overgebleven scanner.

Geïnteresseerden vinden op www.windos.nl gedetailleerde informatie over de scanners.

Top


Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?

De DOSgg-eMailings worden gratis toegestuurd aan alle DOSgg leden, voor zover hun e-mail-adres bij ons bekend is. Ook niet-leden kunnen van deze service gebruik maken.

Aanmelden: Laat uw vrienden en kennissen zich gerust opgeven op www.windos.nl/emails.html.

Afmelden: Als u geen prijs meer stelt op de ontvangst van de eMailings, kunt u zichzelf afmelden. eMailings kunnen van twee verschillende plaatsen komen. Dit exemplaar kunt u alleen afmelden op onze eigen server. Surf naar www.windos.nl/unsubscribe.html.

Wijzigen: U wilt de eMailing voortaan op een ander e-mail adres ontvangen? Meld u dan af voor het oude adres en meld u daarna aan voor het nieuwe adres.

U hebt problemen met de eMailings? Suggesties of opmerkingen die voor de DOSgg van belang zijn? U overweegt toe te treden tot het DOSgg kader?

Stuur dan een e-mail-bericht aan voorz@windos.nl.

Top

Henk van Andel
Voorzitter DOSgg

 

Aanvraagformulier DVD's.

(alleen mogelijk voor leden van de DOSgg en uitsluitend via eenmalige incasso)

De met vereist! aangegeven velden moet u invullen, anders wordt het formulier niet verwerkt door de server. De overige gegevens zijn optioneel. U ontvangt zelf een kopie van dit formulier voor uw postvak "verzonden". U hoeft daar verder niets mee te doen, het is alleen een kopie voor uzelf.

N.B. De DVD's worden aan u verzonden zodra het totaalbedrag kon worden geïncasseerd.

1. Ik bestel navolgende artikelen (zolang de voorraad strekt)

GigaDisc 2003 ZomerEditie (april 2003) à € 6,-
Gigadisk 2003 WINTEREDITIE (november 2002) à € 10,-
GigaDisc 2002 ZOMEREDITIE (april 2002) à € 6,-
  2. Machtiging.
Ik machtig hiermee de DOS Gebruikersgroep eenmalig het totaalbedrag t.b.v. deze bestelling van mijn navolgend rekeningnummer af te schrijven:
Bank/gironummer: vereist!
Ten name van: vereist!
 3. Mijn gegevens:
E-mail adres: vereist!
Voorletters en naam, zoals op uw HCC-ledenpas: vereist!
Straat en huisnummer: vereist!
Postcode: vereist!
Woonplaats: vereist!
  Telefoon:
HCC Lidnummer, zoals op uw HCC-ledenpas: vereist!