eMailing 2003-11
Een gratis service van de HCC DOS gebruikersgroep
www.windos.nl

Prettige vakantie!!!
GigaDisc 2003 ZomerEditie
SoftwareBus
Ledenwerfactie
Mega Gebruikersdag op 27 september in De Bilt
Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?
Agenda

27 sept:
Landelijke GebuikersDag, De Bilt

25 okt:
Regionale Gebruikersdag, Eindhoven

 

Klik op een onderwerp hier naast om snel te navigeren.

 



Prettige vakantie!!!

Voor sommigen zit het er al op. Maar de meesten kijken nu nog uit naar hun vakantie. Wat wordt het? Thuis blijven om de keuken op te knappen? Camping? Vliegreis? Bus? Aha, een actieve wandeltocht of fiets? Een ComputerHackersCamp op de bekende MokumerHeide? Wat dan ook, de DOSgg wenst u een prettige vakantie.

We laten u daarbij graag met rust. Maar mocht u ons nodig hebben, dan zijn wij paraat. Ja, ook tijdens de vakantie. Kijk op www.windos.nl hoe wij u verder kunnen helpen. Ook onze VraagBaak en newsserver zijn gedurende de gehele vakantieperiode beschikbaar.

Top



GigaDisc 2003 ZomerEditie

Misschien is de vakantieperiode voor u een rustpunt in het jaar om wat meer aan de computerhobby te doen? Gebruik dan de GigaDisc 2003 ZomerEditie. Een DVDROM van de DOSgg met zo'n 4,7 gigabyte aan actuele software. Ook voor u is er vast wat bij! Klik hier voor een 'life' presentatie van de inhoud.

De prijs bedraagt slechts € 6 incl verzendkosten voor leden. Bestellen? U vindt het betelformulier hier op www.windos.nl. Binnen enkele dagen hebt u deze fantastische GigaDisc dan in huis. Pas wel even op, want als u deze in huis hebt, wilt u misschien de geboekte vakantie gaan annuleren.

Misschien wilt u er ook de GigaDisc 2003 WinterEditie bij bestellen? Deze is nog heel beperkt voorradig. Hij kost wat meer, nl € 10, maar het is een dual layer DVDROM, dat wil zeggen dat er ca 8,5 gigabyte op staat. Een beetje computerhobbyist komt hiermee nog vakantietijd te kort! U kunt 'm bestellen met het zelfde formulier.

Top



SoftwareBus

U hebt al een abonnement op ons magazien SoftwareBus? Mooi zo. Dan hebt u vast gezien dat de gratis CDROM daarbij inmiddels ook is voorzien van dezelfde menustructuur als de GigaDisc. Hiermee surft u bliksemssnel naar de gewenste software.

Als u nog geen abonnement hebt, dan wordt het tijd daar nu wat aan te doen. Voor slechts € 12 per jaar kunt u namelijk 6x een SoftwareBus met 6x een gratis CDROM vol actuele software krijgen. Ja, krijgen, want eigenlijk is het gewoon te geef! Nou ja, als u geen DOSgg lid bent, dan betaalt u iets meer.

Meer informatie over SoftwareBus en SoftwareHits (zo heet de gratis CDROM) vindt u hier op www.windos.nl

Abonnee worden? Ga naar het formulier op onze website. U krijgt het eerste nummer nog gratis ook! Enne..... in november krijgt u dan van de DOSgg de nieuwste GigaDisc 2004 WinterEditie er gratis bij.

U vraagt zich af of dat allemaal echt kan? Tuurlijk, de DOSgg is een vereniging van computerhobbyisten met vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk. En u hoeft er niet alleen van te profiteren, u mag ook meedoen in ons kader of legioen vrijwillige medewerkers. Geïnteresseerd? Stuur dan een berichtrje aan voorzitter@windos.nl.

Top



Ledenwerfactie

Al lid? Ja, de meeste mensen die deze eMailing ontvangen zijn al lid van de DOSgg. Maar misschien uw buurman of zwager nog niet. Of de buurman die u op de camping ontmoet.

Dan is er goed nieuws. Een lid dat een nieuw lid werft, krijgt van ons een kadootje. Wij zenden u dan gratis de GigaDisc 2003 ZomerEditie toe. Dat is mooi 6 Eurotjes meegenomen.... En dat gaat door tot 27 september 2003. Tijd zat om meerdere GigaDiscs 2003 ZomerEditie te verdienen, maar in dat geval hebben wij ook nog wel enkele alternatieven.

Het nieuwe lid krijgt naast alle voordelen een half jaar gratis SoftwareBus en SoftwareHits, dus die verdient er ook 6 Eurotjes aan. En bovendien doen we daar in november de GigaDisc 2004 WinterEditie gratis bij. Meer over deze GigantischeActie leest u snel op www.windos.nl

Wist u trouwens dat lid worden van de DOSgg voor HCC-leden bijna altijd helemaal niets extra kost? En in de 'worst case`-maar dat hebben vele er graag voor over- niet meer dan € 2,27 per jaar extra kost?

Top



Mega Gebruikersdag op 27 september in De Bilt

AnimatieHoud deze zaterdag vast vrij. In De Bilt organiseert de DOSgg weer een Mega Gebruikersdag. Mega omdat het er altijd gezellig druk is. Mega omdat er een groot aanbod aan activiteiten is.

Deze dag mag u niet missen!

Top



Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?

De DOSgg-eMailings worden gratis toegestuurd aan alle DOSgg leden, voor zover hun e-mail-adres bij ons bekend is. Ook niet-leden kunnen van deze service gebruik maken.

Aanmelden: Laat uw vrienden en kennissen zich gerust opgeven op www.windos.nl/emails.html.

Afmelden: Als u geen prijs meer stelt op de ontvangst van de eMailings, kunt u zichzelf afmelden. eMailings kunnen van twee verschillende plaatsen komen. Dit exemplaar kunt u alleen afmelden op onze eigen server. Surf naar www.windos.nl/unsubscribe.html.

Wijzigen: U wilt de eMailing voortaan op een ander e-mail adres ontvangen? Meld u dan af voor het oude adres en meld u daarna aan voor het nieuwe adres.

U hebt problemen met de eMailings? Suggesties of opmerkingen die voor de DOSgg van belang zijn? U overweegt toe te treden tot het DOSgg kader?

Stuur dan een e-mail-bericht aan voorz@windos.nl.

Top

Henk van Andel,
Voorzitter DOSgg