eMailing 2003-19
Een gratis service van de HCC DOS gebruikersgroep
www.windos.nl

Oeps … SoftwareBus week later!
Nieuws uit de HCC Ledenraad
Bespaar uzelf de € 2,50 administratiekosten!
Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?
HCC dagen
28-30 november,
Utrecht

Met ...
Linux Install Party!


SoftwareBus
verschijnt 14 november!
Klik op een onderwerp hier naast om snel te navigeren.

 



Oeps … SoftwareBus week later

De SoftwareBus (met de CD-ROM SoftwareHits en de DVD-ROM GigaDisc 2004 WinterEditie) gaat niet deze week, maar volgende week op de post. Bij u ligt hij dus omstreeks vrijdag 14 november op de deurmat.

In de vorige eMailing stond abusievelijk dat de SoftwareBus een week eerder zou komen. Vergissing van mij, waarvoor excuses. Gelukkig is de SoftwareBus voor velen een zeer welkome gast. De ervaring leert dat velen van u gaan e-mailen of bellen als hij weg blijft. Vandaar dat we u toch van de juiste datum op de hoogte willen stellen.

Nog geen abonnee? Jammer! Voor die 12 euro per jaar (prijs DOSgg-leden / automatische incasso) mist u dan héél veel. Maar u kunt deze SoftwareBus met de twee discs toch nog ontvangen als u snel een abonnement neemt op www.windos.nl. Uw eerste SoftwareBus is dan nog gratis ook! De toezending is dan wel wat later dan volgende week.

Even wat anders. Volgens de spellingcontrole van mijn tekstverwerker had ik hierboven “disks” met een Kaa moeten schrijven. Maar mooi niet! Volgens internationaal gebruik schrijf je “disK” voor een floppy, harde schijf etc. Maar die plastic CD-achtige schijfjes heten “disC” met een Cee.

Top



Nieuws uit de HCC Ledenraad

Afgelopen zaterdag was er een vergadering van de HCC Ledenraad. De Ledenraad is het “hoogste orgaan” van HCC. U werd daar vertegenwoordigd door het DOSgg-bestuur.

Het ging deels om ‘centen’. De HCC-begroting voor 2004 werd vastgesteld. Voor u van belang is dat een kleine verhoging van de jaarcontributie nodig bleek. Maar over dat voornemen had u misschien al gelezen op pagina 137 van het novembernummer van Computer!Totaal. U ontvangt in december een acceptgiro met de verhoogde contributie, of deze wordt bij u automatisch afgeschreven.

Tot dit jaar was bij alle HCC-leden een abonnement op Computer! Totaal inbegrepen in de contributie. U kunt nú bij uw lidmaatschap kiezen uit een aantal bladen. De jaarcontributie varieert daarom. De contributieverhoging per 1-1-2004 varieert ook, maar is gemiddeld slechts één euro.

U kunt binnen uw “lidmaatschapspakket” wisselen van tijdschrift; alléén op www.hcc.nl (Wijzig pakket). Dat moet, om administratieve reden, minimaal twee maanden voordat uw nieuwe lidmaatschapsjaar ingaat (zie HCC Ledenpas, achter “geldig t/m”). Voor velen is dat 1/1/2004. Voor die leden heeft HCC, deze ene keer, uitstel gegeven. Zij kunnen wijzigingen t/m 5 november aanstaande.

U kunt nu kiezen uit het HCC-lidmaatschap, gecombineerd met de volgende bladen:

Tijdschrift
informatie Jaarcontributie
vanaf 1-1-2004
Computer! Totaal www.computertotaal.nl €  40,95
Tips & Trucs www.tipwereld.nl € 27,95
Internet Tips & Trucs www.tipwereld.nl € 27,75
ZOOM Magazine www2.zoommagazine.nl € 25,95
GamePro www.gamecorner.nl € 28,50
GamePro/DVD www.gamecorner.nl € 54,95
PCZone/CD www.gamecorner.nl € 80,95
PCZOne/DVD www.gamecorner.nl € 109,95

(GamePro wordt de opvolger van de bladen GameQuest en PlayNation)

Als u meer dan één blad wilt, kunt u voor die extra bladen een voordelig Plusabonnement nemen.

Top



Bespaar uzelf de € 2,50 administratiekosten!

U hebt gedurende het jaar vaak kunnen lezen dat u, bij betaling van uw HCC-contributie per acceptgiro, € 2,50 administratiekosten in rekening zullen worden gebracht. Maak daarom gebruik van de mogelijkheid om per automatische incasso te betalen. Dan betaalt u namelijk niets extra! En bovendien is het wel zo gemakkelijk, ook voor uzelf. En u kunt een machtiging voor automatische incasso altijd weer intrekken. Zelfs kunt u achteraf een betaling laten terug boeken. U blijft dus altijd baas van uw portemonnee.

U kunt aangeven dat u wilt betalen per automatische incasso door een e-mail te sturen naar ledenservice@hcc.nl. U dient dan in de onderwerpregel “betalen per automatische incasso” te vermelden. Verder is het noodzakelijk dat u in het mailtje uw naam en HCC-lidmaatschapsnummer vermeldt plus het rekeningnummer waarvan de betalingen moeten worden afgeboekt. Als de rekening niet op naam staat van het lid: graag de naam van de rekeninghouder toevoegen.

Top



Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?

De DOSgg-eMailings worden gratis toegestuurd aan alle DOSgg leden, voor zover hun e-mail-adres bij ons bekend is. Ook niet-leden kunnen van deze service gebruik maken.

Aanmelden: Laat uw vrienden en kennissen zich gerust opgeven op www.windos.nl/emails.html.

Afmelden: Als u geen prijs meer stelt op de ontvangst van de eMailings, kunt u zichzelf afmelden. eMailings kunnen van twee verschillende plaatsen komen. Dit exemplaar kunt u alleen afmelden op onze eigen server. Surf naar www.windos.nl/unsubscribe.html.

Wijzigen: U wilt de eMailing voortaan op een ander e-mail adres ontvangen? Meld u dan af voor het oude adres en meld u daarna aan voor het nieuwe adres.

U hebt problemen met de eMailings? Suggesties of opmerkingen die voor de DOSgg van belang zijn? U overweegt toe te treden tot het DOSgg kader?

Stuur dan een e-mail-bericht aan voorz@windos.nl.

Top

Henk van Andel,
Voorzitter DOSgg