eMailing 2003-23
Een gratis service van de HCC DOS gebruikersgroep
www.windos.nl

Topprestatie DOSgg
Dank aan kader DOSgg
Ook dank aan onze bezoekers
Veel nieuwe DOSgg-leden en abonnees SoftwareBus
Geen gratis disc(s) gehaald? Dan bestellen!
Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?
Bijeenkomsten 2004
Centraal - De Bilt:
7 februari
8 mei
18 september
2x regionaal

Klik op een onderwerp hier naast
om snel te navigeren.

 

Topprestatie DOSgg

Wellicht was u ook op de HCC Dagen in het afgelopen weekend. U hebt dan zelf kunnen zien dat de DOS gebruikersgroep daar zeer prominent aanwezig was. De centrale DOSgg stand was in Hal 10; daar kon u als DOSgg-lid terecht voor de gratis discs en koffie. Maar ook voor het contact met onze Platforms en onze VraagBaken.

In Hal 8 was ons Platform DigiFoto aanwezig. Tussen alle commerciële stands dus ook een gebruikersgroep die u eerlijk en onafhankelijk kon informeren. De belangstelling was overweldigend, het Platform puilt nu uit van de nieuwe deelnemers.

In Hal 7 was het DOSgg Linux Platform aanwezig met lezingen en install-sessies op de HCC Linux Install Party. Een en ander was een samenwerkingsproject van HCC, Unix-gg, afd. Almere en DOSgg. De DOSgg verzorgde de helft van alle sessies van de Install Party. Alle deelnemers kregen van de DOSgg een Linux Intro GigaDisc (met boekje) en een set CD-ROM's van RedHat 9 Linux. Ook een heel geslaagd evenement met meer dan 1.000 deelnemers.

Top

 

Dank aan kader DOSgg

Deze manifestatie zou niet mogelijk geweest zijn zonder de enthousiaste medewerking van het DOSgg-kader. Weet u dat de DOSgg tijdens de HCC Dagen niet minder dan 60 vrijwilligers op de been had?

Ieder had daar zijn eigen rol. Van koffieschenkers tot floormanagers. De gehele machine liep gesmeerd. Dat begint al met veel voorbereidingen ver vooraf, als u nog aan zomervakantie denkt. De aanvoer en opbouw vergen een dag vooraf; de afbraak vergt de zondagavond. En daarna moet er nog veel getransporteerd en weer netjes opgeborgen worden.

De DOSgg is aan dit team veel dank verschuldigd. Bij deze bedankt, jongens en meisjes! En graag tot een volgende gelegenheid.

U wilt niet achter blijven en ook meewerken aan de DOSgg activiteiten? Leuk! En u krijgt niet alleen de dank van de DOSgg, maar ook de voldoening van tevreden leden die uw inzet zeker zullen waarderen. Een e-mailtje aan voorz@windos.nl is voldoende, Vraag gerust wat de mogelijkheden zijn!

Top

 

Ook dank aan onze bezoekers

De belangstelling was dit jaar weer overweldigend! Excuses aan degenen die lange tijd in de rij moesten staan voor een gratis DVD-ROM of CD-ROM naar keuze. Al doende leert men, de volgende keer zal het (weer) beter gaan.

Wist u dat we ongeveer 6.000 kopjes koffie hebben uitgeschonken? En dat er circa 6.000 DOSgg leden met een gratis GigaDisc of DigiFotoDisc naar huis gingen? En bovendien rond 2.000 leden een extra DOSgg CD- of DVD-ROM kochten?

Het aantal leden dat neerstreek bij de Platforms of de VraagBaak was niet te tellen; het waren er héél veel! Ook stonden de bezoekers vaak rijen dik, bij de stand van ons DOSgg-Platform DigiFoto in hal 8.

En dat was allemaal ook een genoegen voor het leger DOSgg-vrijwilligers. Het geeft voldoening dat er veel belangstelling is voor het werk van de DOSgg. En het spoort ons aan om het volgend jaar allemaal nòg beter te doen.

Daarom: dank voor uw bezoek.

Top

 

Veel nieuwe DOSgg-leden en abonnees SoftwareBus

De aantrekkelijkheid van het DOSgg lidmaatschap werd ook bevestigd door de vele nieuwe aanmeldingen. Dat waren er ongeveer 800! Ook werden veel nieuwe abonnees op ons magazine SoftwareBus (met CD-ROM's en DVD-ROM) ingeschreven.

Nog niet aan toe gekomen? Bezoek www.windos.nl om dat verzuim alsnog goed te maken.

Top

 

Geen gratis disc(s) gehaald? Dan bestellen!

Jammer als u dit jaar niet langs kwam en uw gratis GigaDisc of DigiFotoDisc ophaalde. Volgend jaar beter.

Nee, waarde mensen, helaas we gaan ze u niet nasturen. Maar u kunt ze wel bestellen op www.windos.nl

Hieronder een kort overzicht van wat er nu (nog) te koop is:

  • GigaDisc 2004 WinterEditie (DVD-ROM) € 6,-
  • Linux Intro GigaDisc (dual layer DVD-ROM en met boekje) € 6
  • DigiFotoDisc 2 (CD-ROM) € 4
  • GigaDisc 2003 ZomerEditie (DVD-ROM) € 5,-
  • GigaDisc 2003 WinterEditie (dual layer DVD-ROM) zeer beperkt in voorraad! € 7,50

Bovenstaande prijzen gelden voor DOSgg-leden (incl. verzendkosten). Voor niet-leden geldt een meerprijs van € 2,50. De afhaalprijs op onze bijeenkomst is € 2,- lager.

Top

 

Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?

De DOSgg-eMailings worden gratis toegestuurd aan alle DOSgg leden, voor zover hun e-mail-adres bij ons bekend is. Ook niet-leden kunnen van deze service gebruik maken.

Aanmelden: Laat uw vrienden en kennissen zich gerust opgeven op www.windos.nl/emails.html.

Afmelden: Als u geen prijs meer stelt op de ontvangst van de eMailings, kunt u zichzelf afmelden. eMailings kunnen van twee verschillende plaatsen komen. Dit exemplaar kunt u alleen afmelden op onze eigen server. Surf naar www.windos.nl/unsubscribe.html.

Wijzigen: U wilt de eMailing voortaan op een ander e-mail adres ontvangen? Meld u dan af voor het oude adres en meld u daarna aan voor het nieuwe adres.

U hebt problemen met de eMailings? Suggesties of opmerkingen die voor de DOSgg van belang zijn? U overweegt toe te treden tot het DOSgg kader?

Stuur dan een e-mail-bericht aan voorz@windos.nl.

Top

 

Henk van Andel,
Voorzitter DOSgg