eMailing 2004-9
Een gratis service van de HCC DOS gebruikersgroep
www.DOSgg.nl

GigaDisc 2004 ZomerEditie beschikbaar.

Inhoud GigaDisc 2004 ZomerEditie.

Bestelmogelijkheden.

Aanmelden SoftwareBus.

Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?

8 mei in De Bilt:
  • DOSgg-dag
  • ALV DOSgg
  • GigaDisc 2004 ZomerEditie
Kom ook!

Klik op een onderwerp hier naast
om snel te navigeren.

 



GigaDisc 2004 ZomerEditie beschikbaar

De traditie met de uitgave van zomer- en winter-DVD-ROMs wordt door de DOSgg voortgezet. Op 8 mei wordt de GigaDisc 2004 ZomerEditie gelanceerd. En weer helemaal vol: dus 4,7 Gigabyte met software.

U kunt deze GigaDisc bestellen op www.DOSgg.nl/getgiga.html. Goed nieuws is dat u hem, op 8 mei in De Bilt, direct kunt meekrijgen voor een speciale prijs, namelijk € 4,-- voor DOSgg-leden en € 6,50 voor anderen. U bespaart dan € 2,-- aan bestel/verzendkosten, mooi meegenomen dus. Ook de eerder uitgekomen GigaDiscs en de DigiFotoDisc2 kunt u op 8 mei tegen afhaalprijzen aanschaffen.

Lid worden van de DOSgg loont meteen! U kunt zich aan onze infobalie inschrijven als lid en meteen van de speciale DOSgg-ledenprijs gebruik maken.

Top



Inhoud GigaDisc 2004 ZomerEditie

In de afgelopen maanden trof uw softwareredacteur op Internet een aantal programma's aan van een dergelijke omvang, dat ze minstens tot de eerstvolgende GigaDisc moesten wachten, en zelfs dan nog zouden we moeten afwijken van onze gebruikelijke politiek "van alles wat".

Na rijp beraad in het redactieteam hebben we besloten inderdaad een "themanummer grote maten" te brengen. De liefhebbers van spellen worden hiermee wel bijzonder goed bediend: 10 spellen beslaan samen maar liefst 2,6 Gigabyte. Onze spellen-previewer vond de kwaliteit van een navenant hoog niveau...

Verder zullen de database-bouwers verheugd opkijken: op dit plaatje hebben we RDBMS Toolbox voor Linux en Windows opgenomen: omvang samen bijna zevenhonderd Megabyte. Voor de digitale fotografen hebben we daarnaast maar liefst 800 Megabyte aan programmatuur voor beeldbewerking en dergelijke (met speciale dank aan het DOSgg-platform DigiFoto voor hun gewaardeerde medewerking).

Naast de genoemde categorieën hebben we verder programma's voor u op het gebied van tekstverwerking, persoonlijk informatie-management en software-ontwikkeling. Zoals gezegd: normaal bent u meer categorieën van ons gewend, maar zelfs een DVD heeft een gaatje in het midden, en verder dan het gaatje vullen, gaat niet...

Meer op onze website.

Top



Bestelmogelijkheden

Zoals hierboven gezegd, kunt u de nieuwe GigaDisc en een aantal voorgangers ook bestellen op www.DOSgg.nl/getgiga.html. Hieronder een kort overzicht van wat er momenteel beschikbaar is:

Product

Niet leden: DOSgg leden:

GigaDisc 2003 WinterEditie (nov 2002) DUBBEL-DVD-ROM met 8,5 Gb!

€  10,00 € 7,50

GigaDisc 2003 ZomerEditie (april 2003) DVD-ROM

€ 8,50 € 6,00

GigaDisc 2004 WinterEditie (nov 2003) DVD-ROM

€ 8,50 € 6,00

GigaDisc 2004 ZomerEditie (mei 2004) DVD-ROM

€ 8,50 € 6,00

Linux Intro GigaDisc (nov 2003) DUBBEL-DVD-RM met 8,5 Gb!

€ 8,50 € 6,00

DigiFotoDisc 2 CD-ROM (nov 2003)

€ 6,50 € 4,00

Bovenstaande prijzen gelden bij bestelling op www.DOSgg.nl/getgiga.html En bij betaling via een éénmalige bank/giro-machtiging.

De prijzen zijn inclusief € 2,-- bestel-/verzendkosten. Tijdens de bijeenkomst op 8 mei krijgt u een korting van € 2,--, omdat er dan geen bestel-/verzendkosten zijn.

Top



Aanmelden SoftwareBus

SoftwareBus is het magazine van de DOSgg. Het verschijnt 6x per jaar, telkens vergezeld van een gratis CD-ROM (SoftwareHits) vol software. En met dezelfde gemakkelijke gebruikers-interface als de GigaDiscs.

Liefhebbers van (veel) software doen er dus goed aan om een abonnement op SoftwareBus te overwegen. Het kost (voor DOSgg-leden en bij automatische incasso) slechts 12 Euri per jaar. En bovendien krijgen nieuwe abonnees het eerste nummer gratis (meestal wordt het laatst verschenen nummer nagezonden).

Aanmelden voor SoftwareBus kan óówwk op onze website: www.DOSgg.nl/abonnee.html. of als u nog geen DOSgg-lid bent www.DOSgg.nl/combi.html

O ja, in november krijgen de SoftwareBus-abonnees bovendien gratis de GigaDisc 2005 WinterEditie toegezonden.

Top



Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?

De DOSgg-eMailings worden gratis toegestuurd aan alle DOSgg leden, voor zover hun e-mail-adres bij ons bekend is. Ook niet-leden kunnen van deze service gebruik maken.

Aanmelden: Laat uw vrienden en kennissen zich gerust opgeven op www.DOSgg.nl/emails.html.

Afmelden: Als u geen prijs meer stelt op de ontvangst van de eMailings, kunt u zichzelf afmelden. eMailings kunnen van twee verschillende plaatsen komen. Dit exemplaar kunt u alleen afmelden op onze eigen server. Surf naar www.dosgg.nl/unsubscribe.html.

Wijzigen: U wilt de eMailing voortaan op een ander e-mail adres ontvangen? Meld u dan af voor het oude adres en meld u daarna aan voor het nieuwe adres.

Suggesties of opmerkingen die voor de DOSgg van belang zijn? U overweegt toe te treden tot het DOSgg kader?

Stuur dan een e-mail-bericht aan voorz@DOSgg.nl.

Top

Henk van Andel,
Voorzitter DOSgg