eMailing 2005-6
Een gratis service van de HCC DOSgg
www.DOSgg.nl
 

DOSgg DigiFotoWedstrijd voor iedereen !!!
Workshops op 23 april in De Bilt
Algemene Leden Vergadering
DigiFoto op locatie
Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?
  • 23 april: landelijke DOSgg-dag
  • 23 april: jaarvergadering DOSgg
  • 16 mei: sluiting DigiFotoWedstrijd
  • 21 mei: DigiFoto op locatie
  • 24 september: landelijke Mega-DOSgg-dag
Klik op een onderwerp hier naast om snel te navigeren.

 



DOSgg DigiFotoWedstrijd voor iedereen !!!

Het DOSgg DigiFoto Platform organiseert een fotowedstrijd. Iedereen mag mee doen. Mits … je lid bent (geworden) van de DOSgg en je je bovendien (kosteloos!) hebt aangemeld als deelnemer van het DOSgg Platform DigiFoto. En -als dat nog nodig is- dat doe je gewoon op http://DigiFoto.DOSgg.nl. Kies daar in het menu voor "Aanmelden als deelnemer / medewerker"

Ga snel aan de slag, want de inzending sluit op 16 mei 2005. Natuurlijk kun je -net als je belastingaangifte- je inzending via internet in sturen (e-mail aan DigiFoto@DOSgg.nl). Gemakkelijker kunnen we …

De bedoeling is vooral om leuke plaatjes voor de omslag van de SoftwareBus binnen te krijgen uit eigen gelederen. Jouw voldoening zal daarom wellicht méér liggen in je foto op de omslag dan in de fraaie prijzen die gewonnen kunnen worden. De foto komt ook op de GigaHits DVD-ROM. En als splash-screen bij het openen van de GigaHits. Als DigiFotograaf ben je dus gelijk een DigiFotoGRAEFF als je foto uitverkoren wordt!

Het wedstrijdthema is "De digitale wereld en de mens". De vereiste relatie met digitale apparatuur / toepassingen en met de DOSgg worden beoordeeld door de deskundige jury (Isja Nederbragt, Ingrid Tan en Jur Nijkerk).

Gemakkelijk is het niet. Want bij de beoordeling wordt ook gelet op de bruikbaarheid van de foto. De te gebruiken uitsnede is min of meer vierkant op de SoftwareBus, rond met een gaatje in het midden voor de GigaHits-opdruk en rechthoekig als splash-screen.

Alle voorwaarden, de mooie prijzen en overige informatie kun je vinden op DigiFoto.DOSgg.nl Toch nog vragen? Meneer DigiFoto@DOSgg.nl beantwoordt die graag.

Top



Workshops op 23 april in De Bilt

Het goede nieuws is dat de voorinschrijving voor de Workshopsessies "Fotopresentaties maken op disc" wel erg voorspoedig loopt. Al voor de sluitingsdatum van de vooraanmelding waren er al 36 aanvragers (voor de 22 vooraanmeldplaatsen).

Er worden zaterdag nog eens 22 plaatsbewijzen toegewezen bij de Infobalie. verwachting is dat ook daarvoor het storm zal lopen. Als je zonder vooraanmeldplaats persé wilt deelnemen, zul je er vroeg bij moeten zijn!

Het slechte nieuws is dat we helaas een aantal leden zullen moeten teleurstellen wegens vol=vol. Dat spijt ons. En dat gebeurt helaas wel vaker met de workshops en lezingen tijdens onze DOSgg GebruikersDagen in De Bilt. Daarom willen we het aantal dagen per jaar verhogen.

Het goede nieuws is dat het aantal beschikbare pakketten Magix Foto Presentaties 4.0 (spiksplinternieuwste versie met 25% korting!) op 23 april uitgebreid wordt. En als je geen plaatsje kreeg in de Workshop, doet de DOSgg er toch gratis de Workshop CD-ROM bij. We hopen daarmee de teleurstelling wat te verzachten.

O ja, voor de Workshop "Basisvaardigheden voor bouw van websites" zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Die zijn op zaterdagmorgen. En als je toch vroeg komt om een plaatsje in de middag-workshops..........

Top



Algemene Leden Vergadering

Mag ik nogmaals beleefd je aandacht vragen voor de DOSgg ALV op 23 april in De Bilt? Die begint om 12.00 uur: stipt. En de agenda wordt strak aangehouden. Want we willen dat er voldoende tijd over blijft om met elkaar te praten over het belangrijkste agendapunt: "DOSgg MeerjarenBeleid 2005 -2008". Om uiterlijk 13.30 uur gaan we de zaal weer uit, dan gaan de lezingen en workshops verder.

Heb je opmerkingen, suggesties of (rond)vragen? Misschien wil je die mij vooraf even sturen (voorz@DOSgg.nl). Dan kunnen we die zo goed mogelijk inpassen en beantwoorden.

Top



DigiFoto op locatie

Vorig jaar werd op zaterdag 26 juni in Utrecht een eerste (informele) bijeenkomst voor DigiFoto-deelnemers gehouden. De deelnemers waren enthousiast en willen méér.

Koos en Nely van Antwerpen hebben voorgesteld de bijeenkomst in 2005 te houden op zaterdag 21 mei; in en rond Hoek van Holland. Zij hebben daar een paar fraaie locaties uitgezocht en zijn deze dag onze gidsen! Deelname staat uitsluitend open voor deelnemers aan Platform DigiFoto. DOSgg-leden kunnen zich daarvoor kosteloos aanmelden via DigiFoto.DOSgg.nl

Nadere informatie en tijdige aanmelding svp via DigiFoto@DOSgg.nl. Via de DigiFoto NieuwsGroep houden we je verder op de hoogte!

Top



Tenslotte: aan- en afmelden eMailings, suggesties?

De DOSgg-eMailings worden gratis toegestuurd aan alle DOSgg leden, voor zover hun e-mail-adres bij ons bekend is. Ook niet-leden kunnen van deze service gebruik maken.

Aanmelden: Laat uw vrienden en kennissen zich gerust opgeven op www.DOSgg.nl/emails.html.

Afmelden: Als u geen prijs meer stelt op de ontvangst van de eMailings, kunt u zichzelf afmelden. eMailings kunnen van twee verschillende plaatsen komen. Dit exemplaar kunt u alleen afmelden op onze eigen server. Surf naar www.dosgg.nl/unsubscribe.html.

Wijzigen: U wilt de eMailing voortaan op een ander e-mail adres ontvangen? Meld u dan af voor het oude adres en meld u daarna aan voor het nieuwe adres.

Suggesties of opmerkingen die voor de DOSgg van belang zijn? U overweegt toe te treden tot het DOSgg kader?

Stuur dan een e-mail-bericht aan voorz@DOSgg.nl.

Top

Henk van Andel,
Voorzitter DOSgg